تست ASR چیست ؟ کاربرد و فواید آن

تست حالت پایدار شنوایی، معروف به ASR  یک معیار ارزشمند برای پیش‌بینی آستانه شنوایی، به ویژه در موارد شدیدتر از دست دادن شنوایی است. باASR تعداد بیشتری از کودکان در اوایل دوران کودکی با درجاتی از کم‌شنوایی تشخیص داده می شوند. متخصصان معتقدند که سیستم ASSR یک ابزار منحصر به فرد برای ارزیابی شنوایی شناسی نامزدهای کاشت حلزون جوان است. اگر می خواهید با این موضوع بیشتر آشنا شوید به شما توصیه می کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه بمانید.

پاسخ حالت پایدار شنوایی چیست؟

تست حالت پایدار شنوایی، که به نام ASSR شناخته می شود، یک تست عینی است که برای ارزیابی توانایی شنوایی در کودکانی که برای تست شنوایی سنجی معمولی بسیار کوچک هستند، استفاده می شود. نتایج به‌دست‌آمده از آزمایش‌های ASSR می‌تواند برای تخمین ادیوگرام‌های رفتاری خالص استفاده شود. این اطلاعات برای مراقبت از کودکان کم شنوایی ضروری است.

هدف از تست حالت پایدار شنوایی چیست؟

یک پاسخ الکتروفیزیولوژیکی پایدار است که توسط تحریک سریع شنوایی برانگیخته می شود، که به طور دوره ای در یک دوره زمانی طولانی تکرار می شود. او هدایت هوا را بررسی می کند، آستانه شنوایی الکتروفیزیولوژیکی هر گوش در فرکانس های 500، 1000، 2000 و 4000 هرتز. ارزیابی شنوایی در کودکان با استفاده از پاسخ‌های تثبیت‌شده شنوایی (ASSR)، با زنگ‌های متغیر و پیوسته انجام می‌شود که به فرکانس خاص بستگی دارد و افزایش سطح شدت محرک را ممکن می‌سازد. بنابراین، ASSR می‌تواند اطلاعات آستانه و فرکانس مخصوص گوش را در سطوح با شدت بالای ۱۲۰ دسی‌بل و بالاتر ارائه کند، و بررسی‌های بهتر و مطمئن‌تری را با حداقل مصنوعات شنوایی ارائه دهد
. علاوه بر این، آستانه های ASSR را می توان برای تنظیم سمعک قبل از کاشت حلزون استفاده کرد.

تست ASR چگونه انجام می شود؟

در طول ضبط ASSR، فرد در داخل یک غرفه مجهز به عایق صوتی و الکتریکی قرار می گیرد. فرد مورد آزمایش باید بسیار ساکت و بی حرکت باشد تا بتواند نتایج قابل اعتماد ASSR را به دست آورد. اگر فرد کمتر از 6 ماه سن داشته باشد، آزمایشات اغلب تحت بیهوشی یا خواب طبیعی انجام می شود. نتایج با اندازه‌گیری فعالیت مغز به دست می‌آید در حالی که فرد به آهنگ‌هایی با فرکانس (بلندی) و شدت (شدت) متفاوت گوش می‌دهد.
فعالیت مغز با استفاده از الکترودهای متصل به پیشانی و پشت هر گوش ثبت می شود. استفاده از الکترودها نیاز به مشارکت فعال بیمار را از بین می برد (یعنی فشار دادن یک دکمه پاسخ در هر بار فعال شدن آهنگ). نتایج به طور عینی با استفاده از فرمول های آماری که وجود یا عدم وجود پاسخ واقعی را تعیین می کند، آشکار می شوند. مشابه تست های سنتی شنوایی، آستانه به عنوان پایین ترین سطح در هر فرکانسی که در آن پاسخ وجود دارد تعیین می شود. بنابراین ASSR تخمین فرکانس دقیق و مشخصی از ادیوگرام های رفتاری تون خالص ارائه می دهد.

مزایای تست ASR

در میان روش های موجود برای ارزیابی شنوایی در کودکان، ASSR یک روش الکتروفیزیولوژیکی است که ارزش خود را ثابت کرده است.
برای ارزیابی شنوایی در کودکان، به ویژه ارائه اطلاعات در مورد آستانه های آکوستیک و روانسنجی در سنی که رشد شناختی لازم برای پاسخ به روش های رفتاری را ندارد، مزایایی به همراه دارد. جنبه مهم دیگر این است که کاشت حلزون در سنین پایین (کمتر از 1 سال) نشان داده می شود و ASSR به عنوان یک روش امیدوارکننده برای تعیین آستانه رنگ برای این گروه ارائه می شود. بنابراین، ASSR یک روش معتبر برای پیش بینی آستانه شنوایی، به ویژه در موارد شدیدتر از دست دادن شنوایی است.
همانطور که تا به این قسمت از مقاله متوجه شده اید، تست ASR برای کودکانی در نظر گرفته می شود که سنین آن ها کمتر از یک سال است. به همین خاطر سعی کردیم تا شما را با صفر تا صد این موضوع آشنا نماییم. امیدواریم با مطالعه مطالب فوق توانسته باشید سوالات و ابهامات ذهن خود را نسبت به این موضوع برطرف کرده و در صورت تمایل از خدمات مجموعه ما بهره مند گردید.
اطلاعات تماس با ما
تهران، خیابان اندرزگو، نبش کوچه عبدالهی، مجتمع افتاب، پلاک ۷۰، طبقه سوم ، واحد ۱۵
تلفن تماس: 02122201661
واتساپ: 0910 880 0910
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به مشاوره روانشناسی دکتر گپ می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح