مشاوره خانواده | بهترین مرکز مشاوره خانواده در تهران

از مهمترین خدمات ما، مشاور روانشناسی خانواده می باشد. اگر بدنبال روانشناس و مشاور خانواده هستید، با ما همراه باشید.

مشاوره خانواده یا روانشناس یا مشاور خانواده مهمترین و بهترین راه حل برای بسیاری از مشکلاتی است که ممکن است در طول زمان در خانواده ایجاد شود. خانواده جامعه کوچکی است که اساس جامعه بزرگتری به نام جامعه را تشکیل می دهد. همه مردم ابتدا در این جامعه کوچک با هم تعامل دارند و رشد می کنند. به همین دلیل است که بسیاری از افراد بر این باورند که خانواده و روابط خانوادگی مهمترین عامل در رشد، سلامت جسمی، روانی و اجتماعی افراد است.

مشاوره روانشناسی خانواده

دکتر گپ
مشاور حضوری ، آنلاین و تلفنی
مشاوره روانشناسی خانواده
تهران، خیابان اندرزگو، نبش کوچه عبدالهی، مجتمع افتاب، پلاک ۷۰، طبقه سوم ، واحد ۱۵
تلفن تماس : 02122201661
واتساپ : 0910 880 0910

مشاوره خانواده چیست؟

مشاوره خانواده یا خانواده درمانی را درمان سیستمیک می نامند. در طول این جلسات، خانواده ها تشویق می شوند تا صحبت کرده و روابط بهتری ایجاد کنند. در طول جلسات مشاوره خانواده می توان الگوهای رفتاری را ارزیابی یا مسائل مربوط به حادثه را بررسی کرد. مشاوره و درمان خانواده اغلب از طریق رفتار درمانی انجام می شود.
این جلسات مشاوره راه حل محور است که در طی آن روانشناسان نظرات اعضای خانواده را به دقت بررسی می کنند. هدف این است که ابتدا مشکل را شناسایی کرده و سپس روی حل آن تمرکز کنید.صحبت در مورد این مسائل می تواند به اعضای خانواده کمک کند تا یکدیگر را بهتر درک کرده و آگاهانه تر عمل کنند.
مشاوره خانواده انعطاف پذیر است. از آنجا که هر خانواده منحصر به فرد است، یک درمان ممکن است برای همه مناسب نباشد. روانشناسان حرفه ای سعی می کنند در هنگام مشاوره بی طرف بمانند و به هیچ وجه کسی را سرزنش نکنند. در این شرایط، اعضای خانواده بیشتر به شناسایی مشکلات و ابراز نگرانی در مورد توانایی خانواده برای تغییر می پردازند.
مرکز مشاوره به عنوان نقطه اعتماد و حمایت والدین در زمینه های مختلف نقش موثری ایفا می کند. مشاوره گرفتن به شما کمک می کند نمرات بهتری بگیرید، فرزندانتان را بهتر تربیت کنید و زندگی بهتری داشته باشید. در یک خانواده سالم و پویا، روابط انسانی و سالم بین اعضای خانواده برقرار است. یکی از اصول مهم روابط خانوادگی مشاوره است که نقش موثری در سلامت و نشاط خانواده دارد.
مشاوره خانواده چیست؟

چرا مشاور خانواده ؟

با توجه به سبک زندگی جدید و شرایط سخت تر زندگی به دلیل استرس و فشارهای زندگی، نیاز به مشاوره خانواده بدیهی است. مشاوره خانواده نقش موثری در سازگاری اعضای خانواده و جامعه و بهبود روابط و مشکلات خانوادگی دارد.یکی از مزایای مشاوره خانواده این است که می توانید با کمک یک مشاور، فردی دلسوز و قابل اعتماد که مسائل روانی را درک کرده و در زمینه خانواده تخصص دارد، خانواده ای سالم داشته باشید.
 هیچ یک از ما آنقدر کامل نیستیم که مشکلات خود را به تنهایی حل کنیم. مشاوره خانواده به ویژه برای حل مشکلات خانوادگی و تعارضات ناشی از موانع ارتباطی بین اعضای خانواده ضروری است. همه افراد برای رسیدن به نتیجه دلخواه در هنگام تصمیم گیری و داشتن زندگی بهتر با دیگران مشورت می کنند، اما اگر با فردی که در مسائل روانی درک و تخصص دارد مشورت کنید، نتیجه مطلوب تری حاصل می شود.
یکی از مزایای مشاوره خانواده این است که با کمک یک مشاور آگاه و دلسوز بیشترین سود و کمترین ضرر را داریم. خدمات مشاوره خانواده به ما کمک می کند تا از مشاوران برای حل موفقیت آمیز درگیری های خانوادگی و بحران های خانوادگی کمک بگیریم.
چرا مشاور خانواده ؟

بهترین مشاوره خانواده

اولین مهارت، توانایی برقراری ارتباط موثر است
با توجه به اینکه یک مشاور یا روانشناس با افراد مختلف ارتباط مستقیم دارد، باید توانایی برقراری ارتباط سریع با افراد مختلف و جلب اعتماد آنها را داشته باشد.اگر مشاور نسبت به مشاور احساس بی اعتمادی داشته باشد، فرآیند مشاوره در مسیر درستی پیش نمی رود، ممکن است خطاهایی رخ دهد و قطعا بی تاثیر خواهد بود.
به گفته دکتر دارن آدامسون، "رفتار و نوع فعالیت های مشاور، میزان موفقیت مشاوره را تعیین می کند."
اگر بخواهیم یک نتیجه کلی بگیریم، باید بگوییم که اولین و مهمترین مهارت یک مشاور، توانایی برقراری ارتباط موثر و جلب اعتماد است.
حل مسئله مهارت دوم است
اگر بخواهیم مهارت دوم یک مشاور خوب خانواده یا ازدواج را برای شما توضیح دهیم، باید به مهارت حل مسئله او اشاره کنیم. مشاور خانواده باید تمام جنبه های عاطفی، شناختی، ارتباطی و رفتاری کسانی را که برای کمک به او مراجعه می کنند مورد بررسی قرار دهد تا بتواند یک فرآیند درمانی موثر را به پایان برساند. دکتر یولیا وارتز، یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه مرکزی شمالی، گفت که مشاوران مانند ناخدای کشتی ها هستند و باید به همه مسائل نگاه کرده و با درک کامل از وضعیت به مسائل موجود رسیدگی کنند. علاوه بر این، یکی از ویژگی های دیگر یک مشاور خوب، تفکر انتقادی و مهارت های بالینی پیشرفته است.
بهترین مشاوره خانواده
مهارت داشتن ذهن باز نسبت به عقاید و تفکرات مختلف است.
به طور معمول، افرادی که مشاغل مشاوره یا روانشناسی را انتخاب می کنند، کسانی هستند که از تعامل با افراد مختلف لذت می برند. باید توجه داشت که افراد مختلف نگرش، افکار و عقاید متفاوتی دارند، بنابراین یک مشاور خوب باید بتواند به جای مخالفت با نگرش و عقاید افراد، همه نظرات افراد را درک کند. اگر یک مشاور بتواند بدون برخورد و قضاوت با مردم ارتباط برقرار کند، قطعاً می تواند ارتباط موثری داشته باشد.
با توجه به تنوع فرهنگی، نژادی و قومی کشورمان و همچنین تفاوت در سبک زندگی هر فرد، مشاوران باید بتوانند با احترام و بدون قضاوت و مقابله با مراجعین کار کنند. او باید توانایی احترام به همه فرهنگ ها، نژادها، ملیت ها، عقاید و عقاید را داشته باشد.
اخلاق مدار بودن چهارمین ویژگی یک مشاور خوب است.
توضیح خود را درباره ویژگی های اخلاق با نقل قولی از دکتر واترز آغاز می کنیم. دکتر واترز گفت: «اخلاق برای هر فرآیند درمانی اساسی است.
در واقع رعایت اصول اخلاقی توسط مشاور خانواده یکی از مهم ترین مراحل فرآیند مشاوره است که می تواند منجر به ارتباط موثر و احساس اعتماد شود.وقتی مراجعین به مشاور خود اعتماد کنند، راحت تر می توانند تمام سوالات و مسائل محرمانه را بیان کنند. اگر مشاور تمام مشکلات مراجعه کننده را بداند، می تواند تمامی درگیری ها و مشکلات مراجعه کننده را برطرف کند که در این صورت فرآیند مشاوره در مسیر درستی قرار می گیرد.
از دیگر ویژگی های یک مشاور خوب می توان به وفاداری، اعتماد و رازداری، مسئولیت پذیری، درک و همدلی، آموزش و رهبری اشاره کرد.
داشتن مجوز
یک مشاور خوب علاوه بر دارا بودن تمامی ویژگی ها و توانایی های فوق باید دارای مجوز مشاوره نیز باشد. در واقع داشتن مجوز از الزامات مشاور خانواده است. کلیه مشاوران باید از سازمان روانشناسی و مشاوره ایران مجوز دریافت کنند که این امر مستلزم داشتن مدرک کارشناسی ارشد و 2 سال سابقه کار زیر نظر انجمن روانشناسی و مشاوره ایران می باشد.

معرفی مشاوره خانواده

همانطور که قبلا ذکر شد، ارتباط با یک مشاور خانواده می تواند به شناسایی رویدادهایی که منجر به نیاز خانواده شده است کمک کند. اینها ممکن است شامل رویدادهای زندگی، گذارها یا الگوهای تکرار شونده باشد.
ارتباط با یک مشاور خانواده ممکن است الگوهای جدیدی از با هم ماندن را پس از شکست زناشویی یا ازدواج مجدد روشن کند.همچنین می تواند به مقابله با احساسات طرد شدن، مانند سوءتفاهم کمک کند، که در غیر این صورت ممکن است به رفتارهای مخرب خود را نشان دهد. ارتباط ممکن است برای اولین بار اصلاح یا برقرار شود و اعضای خانواده ممکن است احساس حمایت و تشویق کنند تا با تغییرات کنار بیایند. برای این منظور می توانید با مشاور خانواده با شماره های زیر تماس بگیرید.
معرفی مشاوره خانواده

مشاوره خانواده آنلاین

مشاوره خانواده آنلاین نوع جدیدی از خدمات مشاوره روانشناسی است که به شما این امکان را می دهد که به راحتی و با سرعت 24 ساعته و در هر زمانی با یک مشاور روانشناسی صحبت کنید و نیازی به مشاوره حضوری و تعیین وقت قبلی و نیازی به پرداخت هزینه های بالا نیست. همچنین می توانید به راحتی با روانشناسان خانواده از سراسر ایران و حتی جهان تماس بگیرید و از خدمات مشاوره آنلاین خانواده استفاده کنید.
گفتنی است مشاوره آنلاین خانواده یکی از ابزارهایی است که خانواده ها و زوج ها در هنگام مواجهه با چالش ها و مشکلات از آن استفاده می کنند. اکثر افراد جامعه این مشکل را نادیده گرفته و از اهمیت آن غافل بوده اند، بسیاری از مواقع مشکلات کوچکی که در گذشته با توصیه های خانواده به راحتی حل می شد به دلیل همین بی توجهی به نقاط کور و بحران های خانوادگی تبدیل شده است. مشاوره آنلاین خانواده برای دستیابی به اهداف خاصی طراحی شده است که در زیر به برخی از آنها اشاره می کنیم:
ایجاد اعتماد در بین اعضای خانواده: اولین قدم در فرآیند مشاوره آنلاین خانواده این است که مشاور به هر یک از زوجین همدلی را آموزش دهد و به ایجاد اعتماد کمک کند.
مشاوره خانواده آنلاین
آموزش ارتباط کلامی مناسب: اکثر افراد، تعارضات رفتاری را تجربه می کنند. در جلسات مشاوره آنلاین خانواده، درمانگران سعی می کنند روش های ارتباط کلامی مناسب را آموزش دهند و از طریق حل مسئله برای کاهش پرخاشگری یا بی تفاوتی بین اعضای خانواده تلاش کنند.
به صورت کل نگر به مسئله نگاه کنید: استفاده از رویکرد صحیح حل مسئله یکی دیگر از اهداف مشاوره آنلاین در منزل است.

مشاوره خانواده تلفنی

امروزه بسیاری از مشکلات مردم به مشکلات خانوادگی مربوط می شود و با توجه به اهمیت و نقش خانواده، مشاوره تلفنی خانواده ضروری احساس می شود.
بسیاری از مشکلات مانند طلاق عاطفی، تنهایی، عدم اعتماد به نفس، استرس، اضطراب، افسردگی و حتی اعتیاد ناشی از فقدان روابط نزدیک خانوادگی است و بسیاری از احساسات ما مانند آرامش درونی، رضایت روانی و غیره تا حد زیادی وابسته هستند. خدمات مشاوره خانواده تلفنی ما تمامی مراحل رشد و فرود خانواده از قبل از ازدواج، تشکیل خانواده تا ازدواج و امور زوجین، خیانت، طلاق، سردی روابط، آمادگی برای بچه دار شدن و روش های فرزندپروری برای افراد مختلف را پوشش می دهد. 24 ساعت شبانه روز روانشناسان و مشاوران مجربی در خدمت شما هستند که همگی بیش از 10 سال سابقه کار دارند.
در مواقع ضروری و بحرانی می توانید به صورت تلفنی یا بلافاصله بدون وقت قبلی مشاوره منزل دریافت کنید تا از تعداد سوالات کاسته شود و بتوانید به درستی بر چالش های پیش آمده غلبه کنید.

مشاوره خانواده حضوری

محلی برای ارتباط با کارشناسان حوزه خانواده و مسائل مربوط به آن است. در مشاوره خانواده حضوری، مشکلات خانوادگی بدون هیچ گونه تعصب و قضاوتی با تلاش برای رهایی شما از چالش ها حل می شود تا با ریشه یابی مشکل و ارائه راه حل، روابط بین اعضای خانواده بهبود یابد.

مشاوره خانواده حضوری

تکنیک های مشاوره خانواده

درمان ساختاری
خانواده درمانی ساختاری پویایی قدرت درون واحد خانواده را ارزیابی کرده و "نقش" تعیین شده هر یک از اعضای خانواده را در واحد خانواده تجزیه و تحلیل می کند. سلسله مراتب خانواده بررسی و تحلیل می شود و میزان قدرت هر یک از اعضای خانواده بررسی و در صورت لزوم توزیع مجدد می شود. ساختار درمانی به دنبال توانمندسازی هر یک از اعضای خانواده و شخصی سازی نیازهای همه است و در عین حال احترام در بین همه اعضای خانواده ایجاد می کند.
میلان درمانی
این تکنیک درمانی بر تجزیه و تحلیل سیستم های اعتقادی مورد استفاده اعضای خانواده یا گروه به عنوان یک کل متمرکز است و آیین ها و اعمال خانواده را به ویژه در رابطه با درگیری ها زیر سوال می برد. درمان میلان با تحمیل توجه به این سیستم های اعتقادی - ناخودآگاه و ناخودآگاه - به دنبال از بین بردن سیستم های اعتقادی است که تضاد را در واحدهای خانواده حفظ می کنند.
درمان استراتژیک
به گفته کارشناسان مشاوره خانواده، درمان استراتژیک الگوهای تعامل و تعارض بین اعضای خانواده را مورد بررسی دقیق قرار می دهد و به دنبال افزایش آگاهی از این الگوها است.یک رویکرد مستقیم‌تر از سایر تکنیک‌های خانواده‌درمانی که هر یک از اعضای خانواده وظیفه دارد نحوه تعامل خود با سایر اعضای خانواده را بهبود بخشد، به‌ویژه آنهایی که ممکن است با چالش‌های منحصربه‌فردی روبرو شوند یا با بیماری‌ها یا اختلالات روانی یا عصبی سروکار داشته باشند. این درمان همچنین اقتدار غالب ترین اعضای خانواده را تضعیف می کند و اجازه می دهد تا ارتباط بین اعضای خانواده و افراد دارای علائم مثبت تغییر کند.
تکنیک های مشاوره خانواده
روایت درمانی
روایت درمانی به اعضای خانواده کمک می کند تا روایت های شخصی خود را با شناخت و پذیرش ویژگی ها، مهارت ها و استعدادهای مثبت افراد شکل دهند تا به آنها کمک کند تا به طور سازنده با مشکلاتی که ممکن است در زندگی خانوادگی یا فردی آنها ایجاد می شود، روبرو شده و بر آنها غلبه کنند. کمک به مقابله با آن و روایت درمانی بیماران را تشویق می کند تا خود را از تأثیرات منفی یا مخربی که ممکن است شناخت درونی و ارزش خود، توانایی و شایستگی آنها را تضعیف کند، رها کنند. روایت درمانی در حوزه های دیگر مشاوره مانند مشاوره و درمان اجتماعی یا فردی نیز کاربرد دارد.
تراژدی درمانی
تراژدی درمانی درمان بین نسلی، روابط بین نسلی و تضادهای درون واحدهای خانواده را بررسی می کند و سیستم های اعتقادی مشکل ساز یا مخربی را که اغلب از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود، موشکافی و تجزیه می کند.این روش زمانی می‌تواند مفید باشد که بیش از دو نسل از یک خانواده در یک خانه زندگی می‌کنند و با تعارض مواجه می‌شوند - برای مثال، پدربزرگ و مادربزرگ، والدین و فرزندان همه با هم زندگی می‌کنند. این تکنیک اغلب در ترکیب با درمان میلان استفاده می شود.

قیمت مشاور خانواده

عوامل موثر بر قیمت مشاور خانواده
1: مدرک تحصیلی روانشناس
روانشناسان دارای مدرک فوق لیسانس و دکترا قیمت های متفاوتی دارند. به طور معمول، درمانگرانی که تحصیلات عالی را به پایان رسانده اند، هزینه بیشتری دریافت می کنند.
2: محل درمان
قیمت مشاوره در مراکز خصوصی و دولتی با یکدیگر متفاوت است. از سوی دیگر منطقه شهری یا مشاوره در شهرهای بزرگ نیز بر قیمت روانشناس تاثیرگذار است.
3: شهرت و تجربه درمانگر
مشاهده می شود که قیمت روانشناس شناخته شده و با تجربه بالاتر از سایر روانشناسان است.
قیمت مشاور خانواده
4: طول درمان
هرچه دوره درمان طولانی تر باشد، معمولاً مراجع باید هزینه بیشتری برای مشاوره بپردازد. طول درمان با توجه به نظر درمانگر شما در اولین درمان تعیین می شود. در جلسه اول از درمانگر خود بخواهید که مدت زمان درمان و همچنین تعداد جلسات هر جلسه و قیمت مشاوره را مشخص و روشن کند.
5: تخصص
همانطور که می دانید روانشناسی به تخصص های مختلفی مانند روانکاوی، روانشناس وجودی، درمانگر شناختی رفتاری، روانشناس تربیتی، کودک، خانواده درمانی و ... تقسیم می شود.

مشاوره خانواده برای چه کسانی مفید است؟

بیشتر زوج ها می توانند از مشاوره برای بهبود ارتباطات، غلبه بر موانع و حفظ یک رابطه سالم بهره مند شوند. اگر در زندگی خود با مشکلاتی مانند خیانت، مصرف مواد مخدر و غیره مواجه هستید، یا می خواهید جنبه های دیگر رابطه خود از جمله صمیمیت عاطفی و فیزیکی را بهبود ببخشید، می توانید از یک زوج درمانگر کمک بگیرید. علاوه بر این، مشاوره زوج‌درمانی می‌تواند برای افرادی که به دلایل مختلف، مانند بچه دار شدن یا تغییر مسیر شغلی، دوران پر استرسی را سپری می‌کنند، مفید باشد.

مباحثی که در جلسات مشاوره ازدواج مطرح می شوند

ابتدا آمادگی هر دو طرف برای ازدواج بررسی می شود. سپس مشاور ویژگی های شخصیتی، تفاوت ها و تعارضات بین زوجین را شناسایی کرده و این موضوع را با زوجین در میان می گذارد. در نهایت روانشناسان راه حل های عملی برای این مشکلات به زوجین ارائه می دهند.
برخی از موضوعات مطرح شده در جلسات مشاوره قبل از ازدواج عبارتند از:
تفاوت در ویژگی های شخصیتی
ویژگی های شخصیتی و رفتاری افراد زیادی وجود دارد که می تواند بر روابط بین فردی زوجین تأثیر بگذارد. بنابراین، هر دو طرف باید دارای ویژگی های مشابهی باشند تا بتوانند زندگی خوبی داشته باشند. گاهی وجود این تفاوت های رفتاری می تواند منجر به مشکلات جدی مانند طلاق عاطفی شود.
مثلاً حفظ نظم یکی از اولویت های زندگی انسان است. اما در زندگی دیگر، این واقعاً مهم نیست. یک مثال اخیر این است که یکی از طرفین ممکن است درونگرا باشد و علاقه زیادی به رفتن به مکان های شلوغ نداشته باشد. اما دیگری برون گرا بوده و از تنهایی دوری می کند. این تفاوت های شخصیتی می تواند زندگی زوج ها را تا حدی تحت تاثیر قرار دهد که مانع از ادامه زندگی مشترک آنها شود. به همین دلیل بررسی تعارضات اخلاقی در مشاوره قبل از ازدواج بسیار مهم است.
مباحثی که در جلسات مشاوره ازدواج مطرح می شوند
بررسی اختلاف طبقاتی و وضعیت مالی
اختلاف طبقاتی یکی از موضوعاتی است که باید در مشاوره قبل از ازدواج مطرح شود. تفاوت طبقاتی بر اساس درآمد اقتصادی و شغل طرفین و وضعیت شغلی خانواده زوج در نظر گرفته می شود.هرچه مقدار این اختلالات کمتر باشد، در آینده موفق تر خواهید بود.
اختلافات در زمینه تحصیلات
از نظر آماری، هر چه سطح تحصیلات زوجین شبیه به هم باشد، مشکلات زناشویی کمتری داشته و بنابراین موانع کمتری برای طلاق دارند. اگر تفاوت زیادی در تحصیل وجود داشته باشد، ممکن است در آینده آنها مشکلاتی ایجاد شود. در مرکز مشاوره قبل از ازدواج آنها را با این مشکلات آشنا می کند.
تفاوت در عقاید و عقاید مذهبی
زوج هایی که اعتقادات مذهبی مشابهی دارند در زندگی موفق تر از زوج هایی هستند که عقاید متفاوتی دارند. این موضوع منجر به بروز مشکلاتی در آینده برای هر دو طرف در ارتباط با این موضوع شده است. در مشاوره قبل از ازدواج، مشاوران روانشناسی باید به نظرات مراجع احترام بگذارند و به آنها احترام به اعتقادات یکدیگر را بیاموزند.
در این مشاوره ها مسائلی از طرفین مورد بررسی قرار می گیرد که از آن جمله می توان به میزان صمیمیت زوجین در مشاوره ها اشاره کرد. در مشاوره قبل از ازدواج، کشش جنسی بررسی می شود، در این جلسات میزان وفاداری و دلبستگی زوجین نیز بررسی می شود، زوجین از نظر تیپ شخصیتی بررسی شده و نیازهای طرفین به طور کامل توضیح داده می شود و مسائل عاطفی بررسی می گردد. با بررسی در مشاوره قبل از ازدواج، باورها، اخلاق و دیدگاه زوجین شناسایی می شود، سوالات مربوط به زندگی مشترک از آنها پرسیده می شود و در مورد سوابق خانوادگی طرفین بحث می گردد و در پایان که بسیار مهم است نگرش مذهبی افراد را بررسی می کنند.
جلسات مشاوره ازدواج

چرا باید از مشاوره خانواده استفاده کنیم؟

مشاوره خانواده می تواند به شما در بهبود روابط با همسر، فرزندان یا سایر اعضای خانواده کمک کند. وقتی خانواده شما با مشکلات مالی، مسائل زناشویی، درگیری والدین، عدم ارتباط با فرزندان، یکی از اعضای خانواده مبتلا به بیماری روانی یکی از اعضای خانواده، مصرف کردن موادتوسط یکی از اعضا یا مسائل دیگری که به تنهایی نمی توانید آنها را حل کنید که زندگی همه را تحت تاثیر قرار می دهد. اعضای خانواده تأثیرگذار هستند و باید با این موضوع مقابله کرد. بهترین گزینه برای شما شروع جلسات مشاوره خانواده است.
همچنین می توانید در مشاوره خانواده و همچنین سایر جلسات مشاوره شرکت کنید. برای مثال خانواده ای را تصور کنید که یکی از اعضای آن از افسردگی شدید رنج می برد. همه اعضای خانواده می توانند از مشاوره خانواده پیروی کنند تا نحوه برخورد با این فرد را بیاموزند. علاوه بر این، افراد مبتلا به افسردگی باید علاوه بر مشاوره خانواده، برنامه درمانی و مشاوره خود را دنبال کنند.
علاوه بر این، در برخی موارد، اعضای خانواده با نگرانی از حفظ حریم خصوصی ممکن است علاقه ای به درمان و مشاوره نداشته باشند. اما سایر اعضای خانواده می توانند برای بهبود وضعیت، کنترل بهتر بر اوضاع و بهبود روابط خانوادگی از مشاوره خانواده پیروی کنند.این مشکل بیشتر زمانی رخ می دهد که یکی از اعضای خانواده مواد مخدر مصرف می کند و نمی خواهد آن را ترک کند.
چرا باید از مشاوره خانواده استفاده کنیم
به طور کلی باید گفت که مشاوره خانواده و خانواده درمانی برای هر موقعیت خانوادگی که باعث استرس، ناراحتی، عصبانیت یا درگیری شود، مفید است. مشاوره خانواده می‌تواند به شما و خانواده‌تان کمک کند تا یکدیگر را بهتر درک کنید، مهارت‌های مقابله را بیاموزید و خانواده‌تان را به هم نزدیک‌تر کنید.
مشاوره خانواده یا به اصطلاح روانشناسی خانواده برای کمک به ایجاد روابط سالم متقابل خانوادگی ایجاد شد. همانطور که می دانید خانواده رکن اصلی جامعه است و اولین جایی که افراد در آن رشد می کنند و رفتار آنها بر اساس رفتار اعضای آن شکل می گیرد، محیط خانواده است.
بنابراین اگر در محیط خانواده اختلاف و درگیری وجود داشته باشد، فرزندان را تحت تأثیر قرار می دهد و می تواند مشکلات و آسیب های زیادی را برای آنها به همراه داشته باشد.
با توجه به این توضیحات، اگر با همسرتان اختلاف نظر شدیدی دارید، باید قبل از بچه دار شدن به مرکز مشاوره خانواده یا مشاوره زوجین مراجعه کنید و در صورت بروز اختلاف نسبت به بچه دار شدن اقدام کنید.

 

اطلاعات تماس با ما
تهران، خیابان اندرزگو، نبش کوچه عبدالهی، مجتمع افتاب، پلاک ۷۰، طبقه سوم ، واحد ۱۵
تلفن تماس: 02122201661
واتساپ: 0910 880 0910
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به مشاوره روانشناسی دکتر گپ می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح