تحریک مغناطیسی مغز یک روش تشخیصی و درمانی نسبتاً جدید است که بر پایه تحریک سلولهای عصبی (نورونها) در مغز با یک میدان مغناطیسی خارجی اعمال میشود. این فرآیند با استفاده از دستگاه های تحریک مغناطیسی انجام می شود. با نزدیک شدن به قسمت های خاصی از سر بیمار، بسته به بیماری، با جریان مغناطیسی با فرکانس خاصی انجام می شود. اگر می خواهید با صفر تا صد تحریک مغناطیسی مغز بیش تر آشنا شوید، به شما توصیه می کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه بمانید و مطالب را مورد بررسی تان قرار دهید.
بسته به بیماری شخص تحت درمان، تحریک مغناطیسی مغز را می توان چندین بار اما نه کمتر از 10 جلسه، اعمال کرد. پاسخ بدن بیمار به درمان نیز در تعیین تعداد جلسه ها مهم است. در برخی از بیماری ها، جلسات تحریک مغناطیسی مغز ممکن است برای ماه ها در فواصل معین ادامه یابد. مدت زمان جلسه به طور کلی 20-30 دقیقه است که دانستن آن برای شما خالی از اطف نخواهد بود.
دقت داشته باشید که تحریک مغناطیسی مغز عوارض جانبی جدی ندارد. شایع ترین عوارض جانبی سردرد و گردن درد است. موارد بسیار نادری از صرع گزارش شده است. در این موارد، بیماری صرع دائمی نیست و پس از مدت زمان کوتاهی از بین می رود. این عارضه جانبی معمولاً در درمان های با فرکانس بسیار بالا که برای اهداف تحقیقاتی انجام می شود رخ می دهد و در درمان های استاندارد دیده نمی شود. به همین خاطر می توانید بدون نگرانی از این بابت، مراحل درمان خود را پیش برده و سلامتی تان را مجددا به دست آورید.
دقت داشته باشید که تحریک مغناطیسی مغز می تواند اطلاعات مفیدی را به خصوص در زمینه تشخیص و پیگیری در برخی از بیماری های مغز و نخاع ارائه دهد. به طور غیرمستقیم اطلاعات بسیار ارزشمندی در مورد میزان تأثیر هر ضایعه در ناحیه ای از نخاع یا مغز بر عملکرد اعصاب و میزان بدتر یا بهبود آن در طول زمان ارائه می دهد. اطلاعات ارزشمندی به خصوص در مورد بیماری هایی که با فلج پیشرفت می کنند ارائه می شود. به همین خاطر است که امروزه این درمان به شدت مورد توجه پزشکان و محققان قرار گرفته است.