دلایل اختلال عملکرد جنسی + راهکار های مهم درمان

اختلال عملکرد جنسی که در زنان بیشتر از مردان است، اختلالی است که در آغاز یا در هر مرحله از رابطه جنسی رخ می دهد. اختلالات جنسی که در هر سنی دیده می شود، میل به فعالیت جنسی را کاهش می دهد و یا فرد را از تجربه لذت باز می دارد، در سنین بعدی بیشتر دیده می شود. تشخیص صحیح اختلالات جنسی ناشی از دلایل جسمی و روانی نقش مهمی در درمان دارد.

دلایل اختلال عملکرد جنسی

اختلال عملکرد جنسی چیست؟

هیچ تعریف پذیرفته شده جهانی از اختلال عملکرد جنسی وجود ندارد. با این حال، می توان اختلال عملکرد جنسی را به عنوان هر گونه اختلال در چرخه پاسخ جنسی انسان که ممکن است منجر به ناتوانی در دستیابی به برانگیختگی و/یا رضایت جنسی رضایت بخش (ارگاسم) شود، تعریف کرد. به عبارت دیگر، اختلال عملکرد جنسی، حالت نارضایتی از زندگی جنسی و تداوم آن است.

دلیل اختلال جسمی در اقایان

  • کاهش اختلال میل جنسی
  • اختلال بیزاری جنسی
  • اختلال نعوظ در مردان
  • تاخیر در انزال (تأخیر در انزال)
  • انزال زودرس (انزال زودرس) 

اختلالات جنسی در اقایان چگونه تشخیص داده می شود؟

ارزیابی با گرفتن شرح حال بیمار شروع می شود. در قسمت داستان عوامل خطر مورد سوال قرار می گیرد. دیابت، فشار خون بالا و بیماری قلبی باید مورد سوال قرار گیرند. مهم است که آیا بیمار تحت مداخله جراحی قرار گرفته است یا در معرض پرتودرمانی قرار گرفته است. تصادفات شدیدی که او داشته است، مصرف سیگار و الکل و داروهایی که در سال گذشته مصرف می کند از دیگر عوامل خطری هستند که باید به آنها دست یافت.
از بیمار باید پرسید که آیا هنگام نعوظ آلت تناسلی احساس درد می کند یا اینکه تغییر شکل یا انحنا ایجاد می شود. اگر پاسخ هر یک از این سوالات "بله" است، بیماری پیرونی باید به ذهن شما خطور کند. دلایل روانی را نیز باید زیر سوال برد. مرحله بعدی بعد از داستان، معاینه فیزیکی است. باید به ناحیه تناسلی توجه شود. عملکردهای عروقی و عصبی باید آزمایش شوند. بیماری پیرونی نیز باید بررسی شود. برای به دست آوردن اطلاعات در مورد پروستات می توان معاینه رکتوم دیجیتالی انجام داد.
انجام برخی آزمایشات خون و ادرار ضروری است. سطح تستوسترون و قند خون باید اندازه گیری شود. سطح چربی خون باید مشخص باشد. سونوگرافی داپلر رنگی یک آزمایش حساس است که با کمک امواج صوتی اطلاعاتی در مورد عروق آلت تناسلی ارائه می دهد. تزریق داروهای اختلال نعوظ به آلت تناسلی و پاسخ بافت آلت تناسلی به این کاربرد قابل مشاهده است. اگر مشکلی در جریان خون وجود نداشته باشد، نعوظ رخ می دهد. ممکن است در برخی بیماران آزمایشات بیشتری لازم باشد. 
اختلالات جنسی در اقایان

چگونه اختلال جنسی در اقایان درمان می شود؟

در اولین ارزیابی بررسی می شود که مشکل روانی است یا جسمی. مشاوره های لازم توسط پزشکان مربوطه، روش های تشخیصی اعمال و درمان آغاز می شود. روش‌های درمانی شامل درمان‌های دارویی، روان‌شناختی، درمان‌های جنسی، درمان‌های جنسی و جراحی است.
اگر اختلال عملکرد جنسی به دلایل فیزیکی ایجاد شود، میزان عود با درمان کم است. با این حال، بیشتر اختلالات جنسی ناشی از دلایل روانی ناشی از اطلاعات نادرست و ناقص و در نتیجه «انتظارات اغراق آمیز» است. اختلالات جنسی ممکن است به دلیل شرایط نامناسب محیطی دوباره رخ دهد. با شرایط مناسب و زندگی بدون استرس می توان شکایت را به حداقل رساند.

دلایل اختلال جنسی در بانوان چیست؟

از جمله دلایل بی میلی جنسی: اختلالات اندام های جنسی یا تعادل هورمونی، برخی داروها، تجربیات منفی جنسی، عدم اعتماد به نفس، ناتوانی در به اشتراک گذاشتن تجربیات مثبت با شریک زندگی غیر از تمایلات جنسی، استرس شدید و افسردگی.
بیزاری جنسی ممکن است نسبت به فعالیت جنسی، اندام تناسلی یا مایعات باشد. دلایل آن عبارتند از وسواس های مربوط به دوره های رشد در کودکی، اطلاعات جنسی نادرست/ناکافی، قرار گرفتن در معرض تجاوز جنسی یا ضربه روحی، رویکردهای نامناسب و توهین آمیز شریک زندگی، ترس و اضطراب در مورد تمایلات جنسی.

چگونه اختلال جنسی در بانوان درمان می شود؟

در اولین ارزیابی بررسی می شود که مشکل روانی است یا جسمی. مشاوره های لازم توسط پزشکان مربوطه، روش های تشخیصی اعمال و درمان آغاز می شود. روش‌های درمانی شامل درمان‌های دارویی، روان‌شناختی، درمان‌های جنسی، درمان‌های جنسی و جراحی است.
با تشخیص و درمان مناسب می توان به موفقیت دست یافت. مشکلات ناشی از زندگی اجتماعی، عوامل محیطی و دلایل روانی ممکن است عود کنند.
اختلال جنسی در بانوان

اختلالات جنسی باعث چه مشکلات روانی می شود؟

مشکلات جنسی اغلب می تواند عامل مهمی برای آسیب روانی در مردان و زنان باشد. اگر راه حلی ارائه نشود، شرایط پیچیده تر می شود و باعث ایجاد مشکلات اضافی مانند ناراحتی، بدبینی، ناتوانی در لذت بردن از زندگی و احساس بی ارزشی می شود. علاوه بر این ممکن است زندگی روزمره و روابط بین فردی فرد به ویژه روابط همسری مختل شود.

ایا ممکن است شریک جنسی فردی که اختلال جسمی دارد این شرایط را تجربه کند؟

اختلال عملکرد جنسی اختلال در یک یا چند ناحیه از چرخه جنسی است. این مشکلی است که هر فردی می تواند آن را تجربه کند. اگر حل این مشکلات افراد مبتلا به اختلال عملکرد جنسی جسمی یا روانی به تعویق بیفتد یا از حمایت کافی برخوردار نشوند، ممکن است به مرور زمان اختلال عملکرد جنسی روانی در شریک زندگی آنها نیز رخ دهد. بنابراین، درمان یک فرد مبتلا به اختلال عملکرد جنسی برای هر دو طرف مهم است و به طور مثبت به رفاه عمومی کمک می کند.
اطلاعات تماس با ما
تهران، خیابان اندرزگو، نبش کوچه عبدالهی، مجتمع افتاب، پلاک ۷۰، طبقه سوم ، واحد ۱۵
تلفن تماس: 02122201661
واتساپ: 0910 880 0910
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به مشاوره روانشناسی دکتر گپ می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح